Comença el fred però l'activitat a l'Espai, com la història, no s'atura!
Aquí tens la nostra proposta d'aquest mes.
XERRADA I REFRIGERI: Companys-Layret-Seguí. Trajectòria i convergències.
26.11.2023 | 11h.

Activitat en el marc dels 103 anys de l’assassinat de Francesc Layret per part dels pistolers dels Sindicats Lliures a càrrec de la doctora en història i professora titular de la Universitat de Barcelona, Teresa Abelló.

 
SERVEIS
L'Espai ofereix visites per a grups en horaris especials, una manera diferent de descobrir l'exposició permanent. Pots sol·licitar aquest servei amb antelació a:
973.57.02.33  |
reserves@espaicompanys.cat

+ INFORMACIÓ
EL BLOG DE L'ESPAI COMPANYS
Si t'has perdut alguna de les nostres activitats o vols saber què ha passat a l'Espai, et convidem a llegir el nostre blog!
Vull llegir el blog!
L'EFEMÈRIDE DEL MES:
El 5 de novembre de 1933 les dones votaven per primera vegada, a les eleccions generals, un dret que s’havia inclòs a la Constitució de 1931.
Twitter
Instagram
Website

Espai Lluís Companys

C-53 s/n, 25331 El Tarròs, Lleida
973570233

info@espaicompanys.cat

L'Espai Lluís Companys tracta les teves dades amb la finalitat d'informar-te de les activitats programades com a subscriptor al butlletí. En qualsevol moment podràs donar-te de baixa o modificar les teves dades.

Donar-me de baixa

Copyright © 2023 Espai Lluís Companys. Tots els drets reservats.
 
 
Protecció de Dades personals
En virtut de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, us fem coneixedors que el CONSELL COMARCAL DE L’URGELL: CIF: P7500003D i l’AJUNTAMENT DE TORNABOUS: CIF: P2528200E es fan responsables del tractament de les vostres dades personals, que poden estar en aquesta comunicació. La finalitat d’aquest tractament és la de gestionar la relació negocial i informar-vos dels nostres serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones. Les dades comunicades seran tractades única i exclusivament per a la finalitat determinada, explícita i legítima per a les quals ha estat recopilades. Si desitgeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament o sol·licitar la limitació, podeu dirigir-vos al C. d’Agoders, núm. 16, 25300 TÀRREGA, o bé, al correu electrònic dpd@urgell.cat | Pl. Vila, 1, 25331 Tornabous, o bé, al correu electrònic dpd@tornabous.cat