Hem passat un mes d'octubre ben intens. Ens heu visitat més de 100 persones, però l'activitat a l'Espai no s'atura. Aquí tens algunes de les nostres propostes més destacades!
DIA INTERNACIONAL DE L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES| 25.11.22
Amb motiu del 25 de novembre, s’ha programat l’espectacle 36+1. La proposta està basada en 36 poemes a partir del 36, de Ricard Creus. Maria Pla se n’encarrega de la dramatúrgia, concepció escènica, espai sonor i interpretació.
 
PARTICIPA!
Tens documentació relacionada amb Lluís Companys? Vols fer una donació a l'Espai? Contacta amb nosaltres!

+ INFORMACIÓ
EXPOSICIÓ TEMPORAL | 19.03-18.12.22
Museus i Liceu: una història compartida
Mostra de la fotografia d'Agustí Centelles: "Lluís Companys al Teatre Nacional de Catalunya" (Gran Teatre del Liceu), 1937
"
 
L'EFEMÈRIDE DEL MES
5 de novembre de 1933: les dones voten per primer cop,
després que el dret de sufragi fos inclòs a la Constitució Espanyola de 1931.
Twitter
Instagram
Website

Espai Lluís Companys

C-53 s/n, 25331 El Tarròs, Lleida
973570233

info@espaicompanys.cat

L'Espai Lluís Companys tracta les teves dades amb la finalitat d'informar-te de les activitats programades com a subscriptor al butlletí. En qualsevol moment podràs donar-te de baixa o modificar les teves dades.

Donar-me de baixa

Copyright © 2022 Espai Lluís Companys. Tots els drets reservats.
 
 
Protecció de Dades personals
En virtut de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, us fem coneixedors que el CONSELL COMARCAL DE L’URGELL: CIF: P7500003D i l’AJUNTAMENT DE TORNABOUS: CIF: P2528200E es fan responsables del tractament de les vostres dades personals, que poden estar en aquesta comunicació. La finalitat d’aquest tractament és la de gestionar la relació negocial i informar-vos dels nostres serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones. Les dades comunicades seran tractades única i exclusivament per a la finalitat determinada, explícita i legítima per a les quals ha estat recopilades. Si desitgeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament o sol·licitar la limitació, podeu dirigir-vos al C. d’Agoders, núm. 16, 25300 TÀRREGA, o bé, al correu electrònic dpd@urgell.cat | Pl. Vila, 1, 25331 Tornabous, o bé, al correu electrònic dpd@tornabous.cat