Reprenem la programació d'activitats amb noves propostes i formats!
DOCUMENTAL: URRACA. CAÇADOR DE ROJOS| 25.02.23, 18h.

Estrenem la programació d’enguany amb un documental sobre el policia franquista Pedro Urraca, responsable de la detenció de Lluís Companys.

Presentació i debat a càrrec d’un dels seus directors, Felip Solé.

 
TALLERS PER A BATXILLERAT | Fins al maig
Ja torna a estar disponible la proposta educativa per segon de batxillerat, que inclou una visita comentada i un taller, amb una duració aproximada de 90 minuts.

+ INFORMACIÓ
VISITES COMENTADES | Tot l'any
Et convidem a reservar una visita comentada per l'exposició permanent, on parlarem de Lluís Companys, des dels seus orígens al Tarròs i, també, comentarem algunes curiositats.

+ INFORMACIÓ
L'EFEMÈRIDE DEL MES:
El febrer de 1936 el Front Popular guanya les eleccions generals.
Serien les darreres eleccions de la II República.
Twitter
Instagram
Website

Espai Lluís Companys

C-53 s/n, 25331 El Tarròs, Lleida
973570233

info@espaicompanys.cat

L'Espai Lluís Companys tracta les teves dades amb la finalitat d'informar-te de les activitats programades com a subscriptor al butlletí. En qualsevol moment podràs donar-te de baixa o modificar les teves dades.

Donar-me de baixa

Copyright © 2023 Espai Lluís Companys. Tots els drets reservats.
 
 
Protecció de Dades personals
En virtut de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, us fem coneixedors que el CONSELL COMARCAL DE L’URGELL: CIF: P7500003D i l’AJUNTAMENT DE TORNABOUS: CIF: P2528200E es fan responsables del tractament de les vostres dades personals, que poden estar en aquesta comunicació. La finalitat d’aquest tractament és la de gestionar la relació negocial i informar-vos dels nostres serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones. Les dades comunicades seran tractades única i exclusivament per a la finalitat determinada, explícita i legítima per a les quals ha estat recopilades. Si desitgeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament o sol·licitar la limitació, podeu dirigir-vos al C. d’Agoders, núm. 16, 25300 TÀRREGA, o bé, al correu electrònic dpd@urgell.cat | Pl. Vila, 1, 25331 Tornabous, o bé, al correu electrònic dpd@tornabous.cat