El març marca l'inici de la primavera, un mes de llum, d'explosió de colors i, també, de commemoracions! Participa-hi!
COMMEMORACIÓ DEL CENTENARI: Salvador Seguí| 24.03.23

L’Espai coorganitza amb el Memorial Democràtic un homenatge a Salvador Seguí, el noi del sucre, amb  motiu dels 100 anys de l'assassinat d'un dels principals dirigents sindicals del segle XX a Catalunya i a l'Estat espanyol.

 
VISITES COMENTADES | Tot l'any
Et convidem a reservar una visita comentada per l'exposició permanent, on parlarem de Lluís Companys, des dels seus orígens al Tarròs, el seu context històric i, també, comentarem algunes curiositats.

+ INFORMACIÓ
PARTICIPA! | Tot l'any
Any rere any el fons de l'Espai va creixent gràcies a les inestimables donacions institucionals però, també, de particulars. Si tens documentació relacionada amb Lluís Companys o el seu context històric, contacta amb nosaltres!
Vull fer una donació!
L'EFEMÈRIDE DEL MES:
El 10 de març de 1923 Salvador Seguí, un dels principals dirigents del moviment anarcosindicalista a Catalunya, és assassinat a Barcelona per uns pistolers dels Sindicats Lliures.
Twitter
Instagram
Website

Espai Lluís Companys

C-53 s/n, 25331 El Tarròs, Lleida
973570233

info@espaicompanys.cat

L'Espai Lluís Companys tracta les teves dades amb la finalitat d'informar-te de les activitats programades com a subscriptor al butlletí. En qualsevol moment podràs donar-te de baixa o modificar les teves dades.

Donar-me de baixa

Copyright © 2023 Espai Lluís Companys. Tots els drets reservats.
 
 
Protecció de Dades personals
En virtut de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, us fem coneixedors que el CONSELL COMARCAL DE L’URGELL: CIF: P7500003D i l’AJUNTAMENT DE TORNABOUS: CIF: P2528200E es fan responsables del tractament de les vostres dades personals, que poden estar en aquesta comunicació. La finalitat d’aquest tractament és la de gestionar la relació negocial i informar-vos dels nostres serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones. Les dades comunicades seran tractades única i exclusivament per a la finalitat determinada, explícita i legítima per a les quals ha estat recopilades. Si desitgeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament o sol·licitar la limitació, podeu dirigir-vos al C. d’Agoders, núm. 16, 25300 TÀRREGA, o bé, al correu electrònic dpd@urgell.cat | Pl. Vila, 1, 25331 Tornabous, o bé, al correu electrònic dpd@tornabous.cat