L'octubre és un mes molt significatiu dins la biografia de Lluís Companys, per la història contemporània de Catalunya i, també, pel patrimoni cultural.
Vine a l'Espai per descobrir-ne els motius!
JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI: Concert La guitarra i l'exili
13.10.2023 | 20h.

En el marc de les JEP s'ha organitzat un concert a càrrec del Duo Ribera Sàbat, amb un repertori en el qual hi trobem músics que hagueren d’afrontar l’exili, alguns per la seva supervivència, altres per poder seguir exercint la seva professió.
 
83 ANYS DE L'AFUSELLAMENT DE LLUÍS COMPANYS
15.10.2023 | 10-14h.

Amb motiu dels 83 anys de l'afusellament del President de la Generalitat de Catalunya al Castell de Montjuïc de Barcelona, el 15 d'octubre de 1940, l'Espai Companys es podrà visitar de forma gratuïta.

+ INFORMACIÓ
EL BLOG DE L'ESPAI COMPANYS
Si t'has perdut alguna de les nostres activitats o vols saber què ha passat a l'Espai, et convidem a llegir el nostre blog!
Vull llegir el blog!
L'EFEMÈRIDE DEL MES:
 El 6 d'octubre de 1934 Lluís Companys proclamava l'Estat Català de la República Federal Espanyola en un context on la vaga general o la Llei de Contractes del Conreu van ser molt rellevants.
Twitter
Instagram
Website

Espai Lluís Companys

C-53 s/n, 25331 El Tarròs, Lleida
973570233

info@espaicompanys.cat

L'Espai Lluís Companys tracta les teves dades amb la finalitat d'informar-te de les activitats programades com a subscriptor al butlletí. En qualsevol moment podràs donar-te de baixa o modificar les teves dades.

Donar-me de baixa

Copyright © 2023 Espai Lluís Companys. Tots els drets reservats.
 
 
Protecció de Dades personals
En virtut de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, us fem coneixedors que el CONSELL COMARCAL DE L’URGELL: CIF: P7500003D i l’AJUNTAMENT DE TORNABOUS: CIF: P2528200E es fan responsables del tractament de les vostres dades personals, que poden estar en aquesta comunicació. La finalitat d’aquest tractament és la de gestionar la relació negocial i informar-vos dels nostres serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones. Les dades comunicades seran tractades única i exclusivament per a la finalitat determinada, explícita i legítima per a les quals ha estat recopilades. Si desitgeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament o sol·licitar la limitació, podeu dirigir-vos al C. d’Agoders, núm. 16, 25300 TÀRREGA, o bé, al correu electrònic dpd@urgell.cat | Pl. Vila, 1, 25331 Tornabous, o bé, al correu electrònic dpd@tornabous.cat