Aquest mes d'abril es commemora el 93è aniversari de la proclamació de la
II República. Et convidem a fer-ne memòria amb unes activitats molt especials!
XERRADA I DINÀMICA PARTICIPATIVA: Jugar durant la República
13.04.2024 | 11h.

Has pensat mai si durant la II República es jugava igual que ara? Vine a descobrir-ho de mà de l'Oriol Ripoll, creador de jocs i professor del Game Design a ENTI, el grau de videojocs de la Universitat de Barcelona (UB).

Proposta en el marc de les Jornades Memòria i República, coorganitzades amb l'Espai Macià.

 
XERRADA: Monuments commemoratius de la Guerra Civil a Catalunya
20.04.2024 | 11h.

Catalunya està plena de monuments relacionats amb memòria històrica però…saps per què es van crear? Quines histories expliquen? Et convidem a reflexionar sobre aquesta qüestió amb Manel Clemente, fotògraf i professor de l'ESDAPC.

Proposta en el marc de les Jornades Memòria i República, coorganitzades amb l'Espai Macià.


+ INFORMACIÓ
MEDIACIÓ CULTURAL | VISITES COMENTADES
Tot l'any
L'Espai compta amb un servei de mediació cultural que ofereix acompanyament sobre els continguts de l'exposició permanent i visites comentades.


+ INFORMACIÓ
L'EFEMÈRIDE DEL MES:
El 14 d'abril de 1931, després de les eleccions municipals, Francesc Macià proclama la República Catalana. Poc abans, Lluís Companys, des de l'ajuntament de Barcelona, havia anunciat: Visca Catalunya! Visca la República!
Twitter
Instagram
Website

Espai Lluís Companys

C-53 s/n, 25331 El Tarròs, Lleida
973570233

info@espaicompanys.cat

L'Espai Lluís Companys tracta les teves dades amb la finalitat d'informar-te de les activitats programades com a subscriptor al butlletí. En qualsevol moment podràs donar-te de baixa o modificar les teves dades.

Donar-me de baixa

Copyright © 2024 Espai Lluís Companys. Tots els drets reservats.
 
Protecció de Dades personals
En virtut de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, us fem coneixedors que el CONSELL COMARCAL DE L’URGELL: CIF: P7500003D i l’AJUNTAMENT DE TORNABOUS: CIF: P2528200E es fan responsables del tractament de les vostres dades personals, que poden estar en aquesta comunicació. La finalitat d’aquest tractament és la de gestionar la relació negocial i informar-vos dels nostres serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones. Les dades comunicades seran tractades única i exclusivament per a la finalitat determinada, explícita i legítima per a les quals ha estat recopilades. Si desitgeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament o sol·licitar la limitació, podeu dirigir-vos al C. d’Agoders, núm. 16, 25300 TÀRREGA, o bé, al correu electrònic dpd@urgell.cat | Pl. Vila, 1, 25331 Tornabous, o bé, al correu electrònic dpd@tornabous.cat