El març marca l'inici de la primavera i, també, l'inici de la programació d'activitats a l'Espai!
PRESENTACIÓ DEL DOCUMENTAL: L'amarga lluita del noi del sucre
15.03.2024 | 17.30h.
Projecció del documental produït per Abacus i 3Cat i xerrada a càrrec d'Oriol Cortacans, productor, i Sergi Martín, coguionista del documental i comissari de l'exposició Salvador Seguí. El noi del sucre.
Activitat organitzada amb el suport del Dept. d'Empresa i Treball.

 
PROPOSTES EDUCATIVES
De març a maig

L'Espai ofereix una activitat adaptada al currículum de quart d'ESO i segon de batxillerat, que combina una visita comentada a l'exposició permanent i un taller interactiu que posarà a prova els coneixements dels participants.


+ INFORMACIÓ
MEDIACIÓ CULTURAL | VISITES COMENTADES
Tot l'any
L'Espai compta amb un servei de mediació cultural que ofereix acompanyament sobre els continguts de l'exposició permanent i visites comentades.


+ INFORMACIÓ
L'EFEMÈRIDE DEL MES:
El març de 1936 Lluís Companys pronuncia la icònica frase "Tornarem a sofrir, tornarem a lluitar i tornarem a guanyar" després de ser alliberat del seu empresonament pels fets d'octubre de 1934.
Twitter
Instagram
Website

Espai Lluís Companys

C-53 s/n, 25331 El Tarròs, Lleida
973570233

info@espaicompanys.cat

L'Espai Lluís Companys tracta les teves dades amb la finalitat d'informar-te de les activitats programades com a subscriptor al butlletí. En qualsevol moment podràs donar-te de baixa o modificar les teves dades.

Donar-me de baixa

Copyright © 2023 Espai Lluís Companys. Tots els drets reservats.
 
 
Protecció de Dades personals
En virtut de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, us fem coneixedors que el CONSELL COMARCAL DE L’URGELL: CIF: P7500003D i l’AJUNTAMENT DE TORNABOUS: CIF: P2528200E es fan responsables del tractament de les vostres dades personals, que poden estar en aquesta comunicació. La finalitat d’aquest tractament és la de gestionar la relació negocial i informar-vos dels nostres serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones. Les dades comunicades seran tractades única i exclusivament per a la finalitat determinada, explícita i legítima per a les quals ha estat recopilades. Si desitgeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament o sol·licitar la limitació, podeu dirigir-vos al C. d’Agoders, núm. 16, 25300 TÀRREGA, o bé, al correu electrònic dpd@urgell.cat | Pl. Vila, 1, 25331 Tornabous, o bé, al correu electrònic dpd@tornabous.cat