Aquest octubre no tens excusa!  Portes obertes, visites comentades, quiz...t'esperem al Tarròs!
JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI| 7-9.10.22
Les JEP són la programació participativa més rellevant entorn al patrimoni cultural a nivell europeu i les celebrem amb portes obertes, visites comentades i fins i tot un quiz que posarà a prova els coneixements dels visitants!

 
COMMEMORACIÓ DELS 82 ANYS DE L'AFUSELLAMENT DE LLUÍS COMPANYS| 14-16.10.22
Portes obertes i activitats per aprofundir en el coneixement de la figura del qui fou president de la Generalitat de Catalunya.


+ INFORMACIÓ
EXPOSICIÓ TEMPORAL | 19.03-18.12.22
Museus i Liceu: una història compartida
Mostra de la fotografia d'Agustí Centelles: "Lluís Companys al Teatre Nacional de Catalunya" (Gran Teatre del Liceu), 1937
"
 
L'EFEMÈRIDE DEL MES
El 15 d'octubre de 1940 Lluís Companys és afusellat al Castell de Montjuïc de Barcelona
Twitter
Instagram
Website

Espai Lluís Companys

C-53 s/n, 25331 El Tarròs, Lleida
973570233

info@espaicompanys.cat

L'Espai Lluís Companys tracta les teves dades amb la finalitat d'informar-te de les activitats programades com a subscriptor al butlletí. En qualsevol moment podràs donar-te de baixa o modificar les teves dades.

Donar-me de baixa

Copyright © 2022 Espai Lluís Companys. Tots els drets reservats.
 
 
Protecció de Dades personals
En virtut de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, us fem coneixedors que el CONSELL COMARCAL DE L’URGELL: CIF: P7500003D i l’AJUNTAMENT DE TORNABOUS: CIF: P2528200E es fan responsables del tractament de les vostres dades personals, que poden estar en aquesta comunicació. La finalitat d’aquest tractament és la de gestionar la relació negocial i informar-vos dels nostres serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones. Les dades comunicades seran tractades única i exclusivament per a la finalitat determinada, explícita i legítima per a les quals ha estat recopilades. Si desitgeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament o sol·licitar la limitació, podeu dirigir-vos al C. d’Agoders, núm. 16, 25300 TÀRREGA, o bé, al correu electrònic dpd@urgell.cat | Pl. Vila, 1, 25331 Tornabous, o bé, al correu electrònic dpd@tornabous.cat