Arriba el desembre però esperem que el fred i la boira no et treguin les ganes de visitar-nos i apuntar-te a les nostres activitats!
PRESENTACIÓ: EL SILENCI DE L'ANGLE| 01.12.22, 19h.
Presentació del llibre en el marc de l'Any Viladot. L'acte comptarà amb Teresa Ibars, l'autora, i Josep Gelonch, editor.


 
CONCERT: DIA INTERNACIONAL DELS DRETS HUMANS | 10.12.22, 19h.
Concert per a violoncel i piano precedit per una breu presentació històrica sobre Pau Casals, Lluís Companys i el Liceu on s'explicarà què els va unir.

+ INFORMACIÓ
EXPOSICIÓ TEMPORAL | 19.03-18.12.22
Finalitza l’exposició temporal de la fotografia d’Agustí Centelles: "Lluís Companys al Teatre Nacional de Catalunya" (Gran Teatre del Liceu), 1937", en el marc de la iniciativa Museus i Liceu: una història compartida.
 
L'EFEMÈRIDE DEL MES
13 de desembre de 1932: es constitueix el Parlament de Catalunya i la Mesa definitiva, amb Lluís Companys com a president del Parlament.
Twitter
Instagram
Website

Espai Lluís Companys

C-53 s/n, 25331 El Tarròs, Lleida
973570233

info@espaicompanys.cat

L'Espai Lluís Companys tracta les teves dades amb la finalitat d'informar-te de les activitats programades com a subscriptor al butlletí. En qualsevol moment podràs donar-te de baixa o modificar les teves dades.

Donar-me de baixa

Copyright © 2022 Espai Lluís Companys. Tots els drets reservats.
 
 
Protecció de Dades personals
En virtut de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, us fem coneixedors que el CONSELL COMARCAL DE L’URGELL: CIF: P7500003D i l’AJUNTAMENT DE TORNABOUS: CIF: P2528200E es fan responsables del tractament de les vostres dades personals, que poden estar en aquesta comunicació. La finalitat d’aquest tractament és la de gestionar la relació negocial i informar-vos dels nostres serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones. Les dades comunicades seran tractades única i exclusivament per a la finalitat determinada, explícita i legítima per a les quals ha estat recopilades. Si desitgeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament o sol·licitar la limitació, podeu dirigir-vos al C. d’Agoders, núm. 16, 25300 TÀRREGA, o bé, al correu electrònic dpd@urgell.cat | Pl. Vila, 1, 25331 Tornabous, o bé, al correu electrònic dpd@tornabous.cat