El maig és sinònim de cultura perquè se celebra el Dia Internacional dels Museus. Ens hi acompanyes?
DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS
18.05.2024 | 10h-14h. i 15.19h.

Un any més l’Espai Companys s’adhereix a la celebració del Dia Internacional dels Museus, on aquestes institucions culturals busquen fomentar el coneixement, la creativitat i el pensament crític, des de diversitat de disciplines.
Amb aquest objectiu, l'Espai organitza una jornada de portes obertes.

 
XERRADA: Silenciades. Dones invisibilitzades en la dansa
19.05.2024 | 12h.

L'Ester Vendrell, titulada en Dansa contemporània i coreografia i, doctora per la UB, ens parlarà de dones referents de la modernitat en la dansa del segle XX, que van veure estroncades les seves trajectòries amb la dictadura franquista.

Proposta en el marc del Dia Internacional dels Museus.


+ INFORMACIÓ
VISITA EN FAMÍLIA
Tot l'any
Si realitzes la visita amb infants, no dubtis en sol·licitar tot el material que tenim perquè s'entretinguin aprenent mentre els adults visiteu l'exposició. Comptem amb quaderns d'activitats i una col·lecció de contes infantils.


+ INFORMACIÓ
L'EFEMÈRIDE DEL MES:
L'any 1937 tenien lloc els anomenats "Fets de Maig", enfrontaments armats entre les forces de l’ordre de la Generalitat, militants del PSUC, Estat Català i la UGT, d’una banda, i les principals forces militars anarquistes i el POUM, de l’altra.
Twitter
Instagram
Website

Espai Lluís Companys

C-53 s/n, 25331 El Tarròs, Lleida
973570233

info@espaicompanys.cat

L'Espai Lluís Companys tracta les teves dades amb la finalitat d'informar-te de les activitats programades com a subscriptor al butlletí. En qualsevol moment podràs donar-te de baixa o modificar les teves dades.

Donar-me de baixa

Copyright © 2024 Espai Lluís Companys. Tots els drets reservats.
 
Protecció de Dades personals
En virtut de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, us fem coneixedors que el CONSELL COMARCAL DE L’URGELL: CIF: P7500003D i l’AJUNTAMENT DE TORNABOUS: CIF: P2528200E es fan responsables del tractament de les vostres dades personals, que poden estar en aquesta comunicació. La finalitat d’aquest tractament és la de gestionar la relació negocial i informar-vos dels nostres serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones. Les dades comunicades seran tractades única i exclusivament per a la finalitat determinada, explícita i legítima per a les quals ha estat recopilades. Si desitgeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament o sol·licitar la limitació, podeu dirigir-vos al C. d’Agoders, núm. 16, 25300 TÀRREGA, o bé, al correu electrònic dpd@urgell.cat | Pl. Vila, 1, 25331 Tornabous, o bé, al correu electrònic dpd@tornabous.cat