Dia Internacional dels Museus 2024
10:00
Espai Lluís Companys del Tarròs
Presencial
iCal

Un any més l’Espai Companys s’adhereix a la celebració del Dia Internacional dels Museus, una iniciativa de l’ICOM, que s’organitza des de l’any 1977, en la qual institucions de tot el món impulsen diversitat d’activitats. Es tracta d’una jornada per posar en valor la importància dels museus com a institucions al servei de la societat i del seu desenvolupament.

Enguany el lema és “Museus per l’educació i la investigació”. I és que aquestes institucions culturals busquen fomentar el coneixement, la creativitat, el pensament crític, des de diversitat de disciplines.

En aquest marc, i, amb l'objectiu de facilitar l'accés a la recerca, a part de la jornada de portes obertes, s'ha organitzat una xerrada sobre un tema molt desconegut pel públic general: el de les dones referents de la modernitat en la dansa del segle XX, que van veure estroncades les seves trajectòries amb la dictadura franquista i que van quedar en l’oblit.

 
DISSABTE 18.05.24 | 10-14h- i 15-19h.
Portes obertes durant tot l'horari d'obertura de l'Espai.

DIUMENGE 19.05.24 | 12h.
Xerrada
“Silenciades, dones invisibilitzades en la dansa”

A càrrec d’Ester Vendrell, titulada en Dansa contemporània i coreografia per l’Institut del Teatre (1989) i l’escola The Place de Londres (1990), llicenciada en Història de l’art per la UB (2008) i doctora per la mateixa universitat amb la tesi La dansa a Catalunya 1975-2000: Polítiques i Identitats.


Entrada gratuïta fins completar l'aforament
L'organització es reserva el dret a realitzar canvis o cancel·lacions.


Més informació:

973.57.02.33 (extensió 4)
info@espaicompanys.cat