Aquest mes de juny està ple d'estrenes d'activitats per a tots els públics. T'hi apuntes?
RUTA EL TARRÒS. MÉS ENLLÀ DE COMPANYS
03.06.2023, 11h.| Monument a Lluís Companys


Una ruta pel poble natal de Lluís Companys, que recorrerà espais del Tarròs vinculats al qui fou president de la Generalitat de Catalunya.

Comptarem amb la col·laboració de testimonis directes i accedirem a espais que normalment no són visitables.

 
PROPOSTA EDUCATIVA ESO
Ja està disponible el projecte educatiu propi de l'Espai Companys adaptat a l'ESO.

Pots consultar la proposta detallada a:

 
+ INFORMACIÓ
PECES DESTACADES
Si vols descobrir més detalls sobre les peces que formen part de la nostra exposició permanent, t'animen a consultar l'apartat "peces destacades" del nostre web, on hi trobaràs breus vídeos explicatius.
L'EFEMÈRIDE DEL MES:
El 21 de juny de 1882 naixia al Tarròs Lluís Companys. Algunes fonts però, com una còpia de la fe de baptisme de l’Arxiu Diocesà d’Urgell, esmenten que fou nat el 25 d’agost...
Twitter
Instagram
Website

Espai Lluís Companys

C-53 s/n, 25331 El Tarròs, Lleida
973570233

info@espaicompanys.cat

L'Espai Lluís Companys tracta les teves dades amb la finalitat d'informar-te de les activitats programades com a subscriptor al butlletí. En qualsevol moment podràs donar-te de baixa o modificar les teves dades.

Donar-me de baixa

Copyright © 2023 Espai Lluís Companys. Tots els drets reservats.
 
 
Protecció de Dades personals
En virtut de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, us fem coneixedors que el CONSELL COMARCAL DE L’URGELL: CIF: P7500003D i l’AJUNTAMENT DE TORNABOUS: CIF: P2528200E es fan responsables del tractament de les vostres dades personals, que poden estar en aquesta comunicació. La finalitat d’aquest tractament és la de gestionar la relació negocial i informar-vos dels nostres serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones. Les dades comunicades seran tractades única i exclusivament per a la finalitat determinada, explícita i legítima per a les quals ha estat recopilades. Si desitgeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament o sol·licitar la limitació, podeu dirigir-vos al C. d’Agoders, núm. 16, 25300 TÀRREGA, o bé, al correu electrònic dpd@urgell.cat | Pl. Vila, 1, 25331 Tornabous, o bé, al correu electrònic dpd@tornabous.cat