Tanquem l'any amb una programació especial amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans, centrada entorn a la Guerra Civil i les seves conseqüències.
ACTIVITAT-TALLER: Una llauna rovellada
09.12.2023 | 12h.

L'Assumpta Mercader ens explicarà la guerra civil “parlant de les persones que la van viure i d’objectes [...] lligats amb vivències reals per parlar [...] del què va passar i del què va significar per als que la van patir”.

 
CONCERT: Quartet Brossa. Les cançons dels brigadistes
09.12.2023 | 19h.

Homenatge a les Brigades Internacionals, que recupera melodies històriques que mostren connexions amb el flamenc, la música gitana o el jazz. El Quartet Brossa compta amb premis com l'Enderrock 2014 o el Puig Porret 2017.


+ INFORMACIÓ
XERRADA I REFRIGERI: Fosses de front i d’hospital al Front del Segre
10.09.2023 | 12h.
A càrrec d’Iltirta Arqueologia i, organitzada conjuntament amb la DG de Memòria Democràtica, sintetitzarà el treball fet a la zona de la Noguera-Urgell, en el Marc del Pla de Fosses del Departament de Justícia, Drets i Memòria de la Generalitat de Catalunya.


+ INFORMACIÓ
L'EFEMÈRIDE DEL MES:
El Nadal de 1933 Francesc Macià moria inesperadament. Lluís Companys seria el seu successor.
Twitter
Instagram
Website

Espai Lluís Companys

C-53 s/n, 25331 El Tarròs, Lleida
973570233

info@espaicompanys.cat

L'Espai Lluís Companys tracta les teves dades amb la finalitat d'informar-te de les activitats programades com a subscriptor al butlletí. En qualsevol moment podràs donar-te de baixa o modificar les teves dades.

Donar-me de baixa

Copyright © 2023 Espai Lluís Companys. Tots els drets reservats.
 
 
Protecció de Dades personals
En virtut de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, us fem coneixedors que el CONSELL COMARCAL DE L’URGELL: CIF: P7500003D i l’AJUNTAMENT DE TORNABOUS: CIF: P2528200E es fan responsables del tractament de les vostres dades personals, que poden estar en aquesta comunicació. La finalitat d’aquest tractament és la de gestionar la relació negocial i informar-vos dels nostres serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones. Les dades comunicades seran tractades única i exclusivament per a la finalitat determinada, explícita i legítima per a les quals ha estat recopilades. Si desitgeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament o sol·licitar la limitació, podeu dirigir-vos al C. d’Agoders, núm. 16, 25300 TÀRREGA, o bé, al correu electrònic dpd@urgell.cat | Pl. Vila, 1, 25331 Tornabous, o bé, al correu electrònic dpd@tornabous.cat