Aquest agost protegeix-te de la calor tot gaudint de les activitats i serveis que t'oferim!
ESPECTACLE: iaia: memòria històrica
05.08.2023, 20h.

Protagonitzat per Alba Valldaura i basat en el testimoni de Mercedes Cajo Ballestín, una dona de 95 anys. La proposta recupera veus a vegades oblidades, com ho són les de les nostres àvies. Espectacle programat en el marc del festival "a2m" del municipi de Tornabous.

 
SERVEIS
L'Espai ofereix visites comentades per a tots els seus visitants, siguin grups o públic individual. Pots sol·licitar aquest servei a la recepció del centre o reservar-lo amb antelació a:
973.57.02.33  |
reserves@espaicompanys.cat

+ INFORMACIÓ
PECES DESTACADES
Si vols descobrir més detalls sobre les peces que formen part de la nostra exposició permanent, t'animen a consultar l'apartat "peces destacades" del nostre web, on hi trobaràs breus vídeos explicatius.
L'EFEMÈRIDE DEL MES:
 L'agost de 1923, en un context marcat pel pistolerisme, assassinen a Barcelona a Salvador Seguí i Rubinat, el Noi del Sucre, dirigent sindical coetani de Lluís Companys.
 
Twitter
Instagram
Website

Espai Lluís Companys

C-53 s/n, 25331 El Tarròs, Lleida
973570233

info@espaicompanys.cat

L'Espai Lluís Companys tracta les teves dades amb la finalitat d'informar-te de les activitats programades com a subscriptor al butlletí. En qualsevol moment podràs donar-te de baixa o modificar les teves dades.

Donar-me de baixa

Copyright © 2023 Espai Lluís Companys. Tots els drets reservats.
 
 
Protecció de Dades personals
En virtut de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, us fem coneixedors que el CONSELL COMARCAL DE L’URGELL: CIF: P7500003D i l’AJUNTAMENT DE TORNABOUS: CIF: P2528200E es fan responsables del tractament de les vostres dades personals, que poden estar en aquesta comunicació. La finalitat d’aquest tractament és la de gestionar la relació negocial i informar-vos dels nostres serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones. Les dades comunicades seran tractades única i exclusivament per a la finalitat determinada, explícita i legítima per a les quals ha estat recopilades. Si desitgeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament o sol·licitar la limitació, podeu dirigir-vos al C. d’Agoders, núm. 16, 25300 TÀRREGA, o bé, al correu electrònic dpd@urgell.cat | Pl. Vila, 1, 25331 Tornabous, o bé, al correu electrònic dpd@tornabous.cat