El juliol és un mes especialment rellevant: ens recorda que fa 87 anys de l'inici de la Guerra Civil. Ens acompanyes a fer memòria?
XERRADA I REFRIGERI: La transmissió intergeneracional dels traumes de la Guerra Civil. Una herència oculta
08.07.2023, 12.30h.

Xerrada a càrrec de la psicòloga clínica i psicoanalista especialitzada en traumes Anna Miñarro, que es complementarà amb un petit refrigeri per a les persones assistents.

 
DESCOBREIX!
Si vens a visitar-nos, aprofita per veure el nucli del Tarròs, el poble natal de Lluís Companys, o Tornabous, on es troba la casa materna de Salvador Seguí.

+ INFORMACIÓ
PECES DESTACADES
Si vols descobrir més detalls sobre les peces que formen part de la nostra exposició permanent, t'animen a consultar l'apartat "peces destacades" del nostre web, on hi trobaràs breus vídeos explicatius.
L'EFEMÈRIDE DEL MES:
El juliol del 1936 esclata la Guerra Civil després d'un cop d’estat. Espanya queda dividida en dos bàndols: l'autoanomenat bàndol "nacional" i el dels fidels al govern de la República.
Twitter
Instagram
Website

Espai Lluís Companys

C-53 s/n, 25331 El Tarròs, Lleida
973570233

info@espaicompanys.cat

L'Espai Lluís Companys tracta les teves dades amb la finalitat d'informar-te de les activitats programades com a subscriptor al butlletí. En qualsevol moment podràs donar-te de baixa o modificar les teves dades.

Donar-me de baixa

Copyright © 2023 Espai Lluís Companys. Tots els drets reservats.
 
 
Protecció de Dades personals
En virtut de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, us fem coneixedors que el CONSELL COMARCAL DE L’URGELL: CIF: P7500003D i l’AJUNTAMENT DE TORNABOUS: CIF: P2528200E es fan responsables del tractament de les vostres dades personals, que poden estar en aquesta comunicació. La finalitat d’aquest tractament és la de gestionar la relació negocial i informar-vos dels nostres serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones. Les dades comunicades seran tractades única i exclusivament per a la finalitat determinada, explícita i legítima per a les quals ha estat recopilades. Si desitgeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament o sol·licitar la limitació, podeu dirigir-vos al C. d’Agoders, núm. 16, 25300 TÀRREGA, o bé, al correu electrònic dpd@urgell.cat | Pl. Vila, 1, 25331 Tornabous, o bé, al correu electrònic dpd@tornabous.cat