DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS 2023
Un any més l'Espai Lluís Companys s'adhereix a la celebració del DiM amb una jornada de portes obertes, visites comentades i, fins i tot, un concurs!
 
DESCOBREIX!
Al Tarròs hi trobaràs espais d'interès relacionats amb Lluís Companys. Descobreix-los!

+ INFORMACIÓ
PECES DESTACADES
Si vols descobrir més detalls sobre les peces que formen part de la nostra exposició permanent, t'animen a consultar l'apartat "peces destacades" del nostre web, on hi trobaràs breus vídeos explicatius.
L'EFEMÈRIDE DEL MES:
L'any 1937 tenien lloc els anomenats "Fets de Maig", enfrontaments armats entre les forces de l’ordre de la Generalitat, militants del PSUC, Estat Català i la UGT, d’una banda, i les principals forces militars anarquistes i el POUM, de l’altra.
Twitter
Instagram
Website

Espai Lluís Companys

C-53 s/n, 25331 El Tarròs, Lleida
973570233

info@espaicompanys.cat

L'Espai Lluís Companys tracta les teves dades amb la finalitat d'informar-te de les activitats programades com a subscriptor al butlletí. En qualsevol moment podràs donar-te de baixa o modificar les teves dades.

Donar-me de baixa

Copyright © 2023 Espai Lluís Companys. Tots els drets reservats.
 
 
Protecció de Dades personals
En virtut de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, us fem coneixedors que el CONSELL COMARCAL DE L’URGELL: CIF: P7500003D i l’AJUNTAMENT DE TORNABOUS: CIF: P2528200E es fan responsables del tractament de les vostres dades personals, que poden estar en aquesta comunicació. La finalitat d’aquest tractament és la de gestionar la relació negocial i informar-vos dels nostres serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones. Les dades comunicades seran tractades única i exclusivament per a la finalitat determinada, explícita i legítima per a les quals ha estat recopilades. Si desitgeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament o sol·licitar la limitació, podeu dirigir-vos al C. d’Agoders, núm. 16, 25300 TÀRREGA, o bé, al correu electrònic dpd@urgell.cat | Pl. Vila, 1, 25331 Tornabous, o bé, al correu electrònic dpd@tornabous.cat