Diada Nacional de Catalunya
11:00
Espai Lluís Companys. El Tarròs
iCal
VINE A CELEBRAR L'11 DE SETEMBRE A L'ESPAI LLUÍS COMPANYS!

Durant tot cap de setmana, l’Espai Lluís Companys es podrà visitar de forma gratuïta. Serà un dels més de 30 edificis i espais emblemàtics de Catalunya que, per primera vegada, s’afegeixen a les habituals portes obertes del Palau de la Generalitat i el Parlament de Catalunya. Pots consultar-ne la resta aquí.

A més a més, el dissabte 11 de setembre a les 11h, tindrà lloc el taller "cuina d'aprofitament", on descobrirem les diferents iniciatives impulsades en matèria d’alimentació, per la Generalitat de Catalunya durant la Segona República, a l’inici de la Guerra Civil.  

El taller, titulat “Cuina d’aprofitament”, va sorgir com a activitat complementària de l’exposició Menús de Guerra, produïda per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, el BBVA i el Museu d’Història de Catalunya, l’any 2014.  Ara, l’Espai Lluís Companys ha recuperat aquesta activitat, en coherència amb la seva missió de recuperació i divulgació del context històric i cultural durant el qual va viure l’expresident de la Generalitat de Catalunya.

L’activitat estarà conduïda per Sergi Freixes, comissari de les exposicions del Museu d’Història de Catalunya Menús de Guerra i El farcell de la postguerra i Lola Puig, impulsora del Km0, presidenta d’Eco Mercats Món Empordà i de l’Associació de Menjadors Escolars Ecològics a Girona. Comptarà amb una presentació, on s’hi explicaran curiositats com “la batalla de l’ou” i un taller pràctic. Als participants se’ls lliurarà un petit obsequi.

Dades pràctiques:
•    Portes obertes:
o    Dissabte: 11-14h i 15-19h.
o    Diumenge: 10-14h.
 
•    Taller "cuina d’aprofitament":
o    Dissabte 11 de setembre a les 11h. | Espai Lluís Companys. C-53, s/n, 25331 El Tarròs (Tornabous), Lleida.
o    Activitat gratuïta
o    Aforament limitat. Es recomana reservar a:  973.57.02.33 | reserves@espaicompanys.cat | o omplint el formulari:

 
RESERVA AQUÍ LA TEVA PLAÇA PEL GLOBUS CAPTIU | 10.09.22