Thu., Fri., Sun.: 10 to 14h. Sat.: 10 to 14h and 15 to 19h. | Contact
L’Espai Lluís Companys participa en la commemoració del 175è aniversari del Liceu
El Gran Teatre del Liceu celebra l’efemèride de la seva fundació, el 4 d’abril del 1847, amb un seguit d’activitats participatives arreu del territori, amb l'objectiu de compartir tots els anys d'història del Teatre amb aquelles persones i entitats que, d’alguna manera, han contribuït a construir-la.La primera acció destacada en els actes commemoratius és Museus i Liceu: una història compartida, un projecte en xarxa entre els museus, col·leccions, biblioteques, arxius i centres d’exposicions de Catalunya i el Liceu.

Tota la informació detallada es pot trobar al lloc web, un portal especialitzat que s’ha habilitat des del Liceu per poder consultar totes les peces que hi participen, així com una explicació de cada obra. La iniciativa aglutina centres com ara el MNAC, Museu Dalí,  Museu de la Vida Rural. Fundació Carulla, Museu de Lleida, entre molts d’altres.En formen part 119 centres culturals d'arreu de Catalunya i l’Espai Lluís Companys és un dels 7 de les Terres de Lleida i Pirineus que s'hi suma, amb una  nova fotografia que es podrà veure a l’exposició permanent i, també, a l'enllaç al lloc web del Liceu.

La imatge forma part del fons Agustí Centelles que custodia el Centro Documental de la Memoria Histórica de Salamanca i permet explicar un període molt concret del Teatre: el de la seva nacionalització, en el context de la Segona República.
Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
We use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. More information
Accept Decline Settings