Thu., Fri., Sun.: 10 to 14h. Sat.: 10 to 14h and 15 to 19h. | Contact

L'activitat va comptar amb la participació dels habitants del poble i va donar accés a llocs que normalment no es poden visitar

L'Espai estrena la ruta "El Tarròs, més enllà de Companys"
La ruta començava un matí de dissabte de festa major al Monument al President Lluís Companys del Tarròs, on s'hi van aplegar vora una trentena de persones.

 
Fotografies cedides per: Ramon Oromí @sobreelterreny

Després de descobrir la història que hi ha rere l'escultura d'Antoni Boleda, es va fer un tram del Camí de Sant Jaume fins les antigues escoles del Tarròs, on el Casimir esperava al grup per xerrar sobre l'experiència d'estudiar a l'escola rural del poble.


Fotografies cedides per: Ramon Oromí @sobreelterreny

Seguidament, el Biel va explicar perquè servien cada una de les eines que col·lecciona el seu avi a casa. I, del món de la terra, el grup es va traslladar al món de les creences, per descobrir indrets relacionats amb l'espiritisme i els exorcismes. L'activitat va concloure al pati de Cal Companys, exemple de casa pairal.
Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
We use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. More information
Accept Decline Settings