Thu., Fri., Sun.: 10 to 14h. Sat.: 10 to 14h and 15 to 19h. | Contact
Un intens primer dissabte de juny: visita del President de la Generalitat i activitats en el marc de la programació "Al Tarròs fem festa"
El matí del 5 de juny del 2021 es va viure una jornada única a l'Espai Lluís Companys. 

A primera hora, varis habitants del Tarròs, de totes les edats, van participar en les visites comentades que s'havien organitzat en el marc de la programació "Al Tarròs fem festa". Seguidament, va tenir lloc un concurs que va posar a prova els seus coneixements sobre el poble, amb qüestions sobre la història del Tarròs i el seu lligam amb Lluís Companys. Quatre equips van haver de contestar preguntes durant un temps limitat, tot buscant pistes per les sales de l'Espai. Els guanyadors i guanyadores van tenir premi, però també la resta, que n'obtingueren un de consolació. Agraïm molt la seva participació, que va fer que la jornada fos tot un èxit!Ja al migdia, vam rebre la visita del Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès. Aragonès va arribar al Monument de Lluís Companys, on el van rebre l'alcalde de Tornabous, David Vilaró, el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, el president i vicepresident del Consell Comarcal de l’Urgell, Gerard Balcells i Xavier Freixes i el director dels ST de Justícia a Lleida, Jaume Monfort. Seguidament, el President de la Generalitat va fer lliurament d’un clavell vermell al monument. La visita va continuar amb un recorregut per l'exposició permanent de l'Espai Lluís Companys.

 
Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
We use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. More information
Accept Decline Settings