Thu., Fri., Sun.: 10 to 14h. Sat.: 10 to 14h and 15 to 19h. | Contact

L'Espai s'omplí de nou públic: infants i famílies participaren en diverses activitats entorn els jocs

Celebració de la Diada Nacional de Catalunya |10 i 11 de setembre de 2022

Aquest any es celebraven els 30 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona. En el  context d’aquesta efemèride i amb motiu de la Diada de Catalunya, s'organitzaren a l'Espai Lluís Companys una sèrie d’activitats entorn els jocs i la seva història, a través de les quals els assistents van posar en pràctica valors com la cooperació o la diversitat.

 

Dissabte la companyia Tombs Creatius va desplegar davant l'Espai la instal·lació participativa Xics del Xurrac, convidant als assitents a jugar a ser colla castellera. Diumenge, al taller de l’Olimpíada Popular de 1936 s'explicà el projecte impulsat en el context de la II República i es realitzaren varis jocs en equip. Tots els participants s'emportaren una medalla.

   

Finalment, al llarg de tot el cap de setmana l'Espai es va poder visitar de forma gratuïta. També s'hi realitzaren mediacions (breus visites comentades personalitzades).  
Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
We use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. More information
Accept Decline Settings