Thu., Fri., Sun.: 10 to 14h. Sat.: 10 to 14h and 15 to 19h. | Contact

Jornades Europees de Patrimoni

L'Espai Companys consolida la seva participació a les JEP

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) són una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea. A Catalunya es celebren des de l’any 1991, amb l’impuls de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, l’Institut Ramon Muntaner, i l’Associació Capital de la Cultura Catalana.

És la programació participativa més rellevant entorn al patrimoni cultural a nivell europeu i, enguany, tenia el lema “Patrimoni sostenible”, que reflexionava sobre el paper del patrimoni cultural des de la perspectiva de la sostenibilitat.

A l’Espai Lluís Companys s'hi van realitzar portes obertes, els dies 7, 8 i 9 d'octubre, i s’hi van programar dues activitats especials. Per una banda, un quiz, consistent en una bateria de preguntes que va posar a prova els coneixements dels participants, que havien de moure's per tot l'edifici per buscar pistes i, per l'altre, una visita comentada a l'exposició permanent.

 

 
Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
We use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. More information
Accept Decline Settings