Thu., Fri., Sun.: 10 to 14h. Sat.: 10 to 14h and 15 to 19h. | Contact

L’Espai Lluís Companys participa per segona vegada consecutiva en les Jornades Europees de Patrimoni

Celebració de les Jornades Europees de Patrimoni 2021
La iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea és una de les activitats més rellevants en relació al patrimoni cultural a Europa. Creades l’any 1985, les Jornades Europees de Patrimoni tenen com a objectiu promoure el coneixement el patrimoni cultural i la participació activa de la ciutadania.

En el cas de Catalunya, gràcies al seu impuls per part de la Generalitat i altres organismes, aquest any era encara més especial, per ser el 30è. Al llarg dels dies 8, 9 i 10 d’octubre i, sota el lema “Un patrimoni per a tothom”, van tenir lloc, a tot el territori, multiplicitat de propostes gratuïtes per descobrir el patrimoni cultural català.

 

A l’Espai Lluís Companys s'hi van organitzar unes jornades de obertes i visites comentades, durant les quals els visitants van poder descobrir gratuïtament l’exposició permanent dedicada a la figura de Companys i conèixer un nou àmbit expositiu, centrat en el pont Avenida d’Irún, on l’expresident, que s'havia exiliat a França, va ser lliurat a les autoritats franquistes, l'any 1940.

 
Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
We use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. More information
Accept Decline Settings