Thu., Fri., Sun.: 10 to 14h. Sat.: 10 to 14h and 15 to 19h. | Contact
Celebració del Dia dels Drets Humans
El passat divendres dia 10 de desembre, com cada any, es commemorava el Dia Internacional dels Drets Humans, coincidint amb el moment en què l’Assemblea General de Nacions Unides aprovà la Declaració Universal dels Drets Humans, l’any 1948.

Amb motiu de l’efemèride, l’Espai Lluís Companys va programar l’espectacle La maleta de l’Agustí, un espectacle amb actors, titelles i projeccions, que aborda qüestions com la memòria històrica i l'amistat.  La maleta de l’Agustí és una producció de Farrés brothers i cia amb el teatre de l’Aurora d’Igualada, que s'ha pogut veure en més de 100 ocasions, a Catalunya i arreu d'Espanya. Va obtenir el Premi FETEN 2011 a la millor escenografia.

  

El format de l'espectacle es va adaptar a les singularitats de la sala polivalent de l'Espai Companys, tant és així que, per exemple, la barra del bar es va convertir en taula de llums i so. Al finalitzar, els creadors van respondre a les preguntes dels assistents.


 
Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
We use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. More information
Accept Decline Settings